O nama

O nama

Catra je brend koji stvara visokokvalitetan i estetski osvešćen nameštaj od kože i punog drveta.

Naši komadi su udobni i dizajnirani tako da vremenom dobijaju patinu koja im daje šarm i povećava vizuelnu vrednost. Catra nameštaj je markantan i čini prostor udobnim i toplim dajući mu jak karakter. Naši komadi su istovremeno elegantni i monumentalni. Catru biraju ljudi koji cene udobnost i dugotrajnost.

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima i završnoj obradi.

 

Proces/Odgovorna proizvodnja

U fabrici na jugu Srbije veliki tim stručnjaka i zantlija spaja mašinsku proizvodnju i zanatsku tradiciju. U izradi dugotrajnog i izdržljivog nameštaja koristimo savremenu, visoku tehnologiju, ali je ključ u ručnoj i zanatskoj izradi. Koristimo isključivo materijale koji dolaze iz prirode – drvo, kožu i perje. Verujemo u visoke estetske vrednosti koje idu u karak sa ekološkom svešću i odgovornim poslovanjem. Korišćenjem visokokvalitetnih prirodnih materijala u funkcionalanom dizajnu zatvaramo ekološki krug.

Vise od deset godina unazad, u jednoj porodicnoj atmosferi, stvaramo namestaj sa zeljom da manufakturni kvalitet bude nas zastitni znak. Ljubav prema detaljima i obradi autetične prirodne kože doprinela je stvaranju proizvoda koji svojom udobnoscu, dizajnom i kvalitetom parijaju proizvodima najboljih proizvođača u svetu nameštaja.

Vođeni idejom da oblikujemo nameštaj kombinacijom modernog dizajna, prirodnih materijala i komfora, uspeli smo da svoje proizvode postavimo visoko kako na domaćem tako i na inostranom tržistu.

Naša visoka fleksibilnost u proizvodnji daje nam mogućnost da ispunimo individualne zelje i potrebe naših kupaca  stvorimo nameštaj sa njihovim jedinstvenim pečatom.

Veliki izbor specijalno obrađenih prirodnih koža, luksuzna udobnost proizvoda  i specifična završna obrada bice uvek ono  što nas odlikuje, a mnogo zadovoljnih kupaca biće naša motivacija da budemo još  boljiiI prepoznatljiviji.